24. jul. 2013

Haps for et øko tilbud!

Jeg skulle bare lige i Lidl og ha´en kage! - For kage er jo gravide kvinders bedste ven ( Ihvertfald min!) - Og så var der helt tilfældig en rodebunke med o.n.e produkter.
Jeg kender dem faktisk ikke- men hvad jeg har googlet mig frem til, kan de kun fåes på Apoteket? Hmm!
Anyways. 15kr stykket! Der var også skin tonic og rensemælk, meen det bruger jeg ikke rigtig, så det blev til disse lækre sager.
Og de er altså ØKOLOGISKE!

Der er naturlig æteriske olier i, hvilken jeg nogle gange ikke kan tåle - da jeg faktisk bedre kan tåle syntetisk parfume.
Udover det er ingredienserne 100% økologisk dyrket og af 100% natulig oprindelse.
Det lyder da okay ? :-)

Glæder mig til at prøve dem!


"Ihh hvor du mangler os"




Showergel med grøn te og granatæble. Den dufter bare himmelsk!



Hårmousse med olivenbladeekstrakt og granatæble, også en skøn duft. - Håber ikke håret bliver for stift :)



Hårkur! - Uha, dem kan man ikke få for mange af. Igen, lækker duft. Med olivenolie og jojoba. Der står ikke noget om hvor lang tid den skal sidde, så jeg tror den bliver siddende indtil min tålmodighed er brugt (Ca 2 minutter)




Hårspray! Økologisk hårspray! Jamen hurra :-) Og med pumpe funktion- istedet for en aerosol spray- der fylder hele rummet med klistrede dråber :-) Med Jojoba og valnøddeekstrakt.


Skal du i Lidl? :-)

2 kommentarer:

  1. Billigt, og det ser lovende ud med den fine emballage! Dog er der laaaaangt til den nærmeste Lidl herfra :-( Men har vidst også nok herhjemme :-p

    SvarSlet
  2. Jeg kunne slet ikke stå for det :-) Nu er det kommet i "prøve" køen ;-) Som efterhånden er ret lang, puha - Så kan sagtens følge dig haha :-D

    SvarSlet

Jeg sætter stor pris på din mening :-)